5 idei pentru un Halloween interesant și memorabil

Petreceri cu vampiri, vrăjitoare, măști înfricoșătoare, monștri, schelete, fantome, și diavoli – cam așa arată spiritul celei mai stranii și înfricoșătoare sărbători ale anului – Halloween.

Pentru că nu e o sărbătoare autohtonă, nu toată lumea o interpretează corect și respectiv, nu prea au idee de ce ar putea face în această zi.

Uite aici niște idei care o să te ajute să ai un Halloween interesant și memorabil:

1. Pasionații  de povești cu vampiri, vrajitoare si vârcolaci își pot petrece Halloween-ul la Castelul Bran – castelul Contelui Dracula.  Arhitectura sa masivă și misterioasă pare și mai înfricoșătoare pe data de 31 octombrie când, potrivit legendei se trezește vampirul.

Dracula__s_castle_by_Araymous

2. Nu există Halloween fară dovleci sculptați pe post de felinare care aduc lumină în casa tuturor! E o adevarată placere să sculptezi dovlecii împreună cu toată familia, pentru a  întâmpina cum se cuvine misterioasa sărbatoare.

56203_371056116314884_729251602_o

Funny-Halloween-Pumpkins

3. Ca să ieși în evidență și să corespunzi tematicii acestei sărbători, trebuie să porți un costum original și să ai și o coafură pe măsură.

costume-halloween-horror-forest-bride-mask-suffering

coafuri_diy_halloween_66826400

4. Decorațiunile de Halloween fac parte din „meniul” complet al Halloween-ului. Dacă felicitările pentru cei dragi sunt gata, costumul stă agățat în șifonier așteptând momentul pentru a fi purtat, iar dulciurile sunt pregătite, atunci mai rămâne să decorezi casa.

stunning-outside-front-yard-decoration-for-halloween-with-scream-face-shroud-orange-pumpkins-featuring-shrubs-plant-pot-staircase-also-fench-pillar-window-plus-blinds-wall-lamps-ceiling-fan-and-bricks

location-de-d-dhalloween

Kelly_D_kids_grounded_halloween_yard_decoration

5. Dacă restul detaliilor sunt puse la punct, mai rămâne mâncarea. Înafară de bomboane și dulciuri în formă de cranii, dovleci, lilieci și viermi mai este un deliciu tipic Halloween-ului.

Deoarece sărbătoarea cade în vremea recoltării merelor, aceste fructe glazurate sau caramelizate se numără printre mâncărurile tradiționale de Halloween. Acestea se obțin prin ungerea merelor întregi cu un sirop dulce lipicios, uneori se adaugă miez de nucă măcinată.

p1090572
DSCN0662

Să aveți un Halloween … BUUUU!!!

      Articole recomandate