Ce a făcut un tată pentru a-și convinge fiica să se îmbrace corect

Scott Mackintosh este un bărbat din statul american Utah. Soț iubitor și tată a 7 copii, Scott a hotărît într-o zi să îi dea o lecție unuia dintre copii.

Și anume fiicei. Bărbatul era foarte nemulțumit că copila purta pantaloni prea scurți. Considerînd că gestul fetei poate transmite mesaje greșite,  Scott a cerut ca fiica să nu mai poarte pantaloni scurți. Iar pentru ca să  fie convins că aceasta îl va asculta, bărbatul a făcut un gest mai puțin obișnuit.

Acesta, luînd o pereche de pantaloni din garderoba personală, i-a tăiat exact ca pantalonii pe care îi purta fiica sa. În așa mod tatăl a ieșit cu familia în oraș, au cinat împreună, în tot acest timp adolescenta fiind obligată să fie alături și să suporte privirile zîmbărețe ale celor din jur.

Iar metoda tatălui a avut efect. Fata nu a suportat rușinea și a decis să nu mai poarte astfel de pantaloni. Dar în același timp a postat pe contul ei de Tumblr poza cu tatăl ei îmbrăcat în pantalonii scurți. Imaginea în scurt timp a  devenit extrem de virală, cu peste 130.000 de redistribuiri.

Tatăl nu s-a supărat de gestul fetei. El consideră că astfel și alte domnișoare vor ști că purtarea pantalonilor scurți nu este indicată. 

tatal

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate