Caz şocant în Chişinău! O femeie a aruncat de la etaj un copil de 4 ani

Caz şocant într-un apartament din capitală, situat pe strada Negrişteni. O fetiţă de patru ani a fost aruncată de la etajul doi al locuinţei de către o femeie în vârstă de 53 de ani, aflată în stare de ebrietate.

Incidentul s-a produs ieri seara în jurul orei 20:30. Întreaga scenă a fost văzută de o trecătoare, care a chemat ambulanţa. Fata a fost internată în secţia reanimare a spitalului de copii „Valentin Ignatenco”, din Chişinău. În prezent, starea acesteia este gravă.


Potrivit poliţiei, inculpata este vecina unei cunoscute de-a mamei copilului. În ziua incidentului, o femeie, împreună cu cele două fetiţe ale ei, au venit în vizită la o prietenă, în vârstă de 35 de ani, pentru a discuta posibilitatea stabilirii la gazdă.

La acestea s-a alăturat o suspectă, care este vecina stăpânei apartamentului. După ce toate trei au consumat băuturi alcoolice, vecina, sub pretextul de a-i arăta pisica din apartamentul ei, a luat una dintre fete şi a plecat la ea acasă. Martora care a văzut întreaga scenă a declarat poliţiei că suspecta a apucat copilul de picioare şi l-a aruncat de la etaj.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă pedeapsă de până la 20 ani de puşcărie sau detenţie pe viaţă. Şi mama victimei riscă pedeapsă pentru că şi-a lăsat copilul minor nesupravegheat.

      Articole recomandate