Caz bizar în Rusia: Un jurnalist şi-a mâncat cuvintele la propriu (Video)

Vyacheslav Ledovsky, un jurnalist din Rusia, a decis să se ţină de promisiunea pe care a făcut-o în urmă cu doi ani, aceea de a-şi mânca propriul articol dacă predicţia lui nu se adevereşte.

În 2010 Vyacheslav Ledovsky, un jurnalist al ziarului „The Builder”, scria un articol al cărui titlu era: „Promisiunile sunt făcute ca să fie încălcate”, şi în care spunea că are mari îndoieli cu privire la promisiunea făcută de guvernatorul Lev Kuznetsov, aceea de a costrui cel de-a patrulea pod peste râul Yenisei înainte de 2015.

Jurnalistul era atât de convins că acesta nu îşi va duce planul la bun sfârşit, încât şi-a asigurat cititorii că îşi va mânca articolul în care a făcut predicţia. Spre surprinderea lui Ledovsky, construcţia podului a început în septembrie 2012, motiv pentru care juralistul s-a văzut nevoie fie să mănânce pagina pe care era scris articolul, fie să caute scuze şi să rămână cu imaginea pătată.

Astfel, pentru că nu putea să fie genul de om care se plânge că ceilalţi nu se ţin de promisiuni, deşi chiar el era aşa, Ledovsky a tăiat pagina în bucăţele mici, le-a ornat cu frişcă şi le-a mâncat.

De multe ori este frustrant să faci ce ai promis, însă ori nu mai faci promisiuni, ori le respecţi„, a spus jurnalistul când a început să savureze „desertul”.

Ţara noastră nu are niciun viitor dacă nu ne respectăm promisiunile„, a mai comentat Vyacheslav Ledovsky.

      Articole recomandate