Caz bizar în india: O indiancă s-a căsătorit cu cinci bărbaţi, toţi fraţi

india

O tânără din India a urmat tradiţia familiei şi s-a căsătorit cu cinci bărbaţi, care sunt şi fraţi. La 21 de ani, Rajo Verma a devenit soţia a cinci bărbaţi, toţi fraţi, după cum cere tradiţia în familia lor.

Tradiţia din satul Dehradun, nordul Indiei, cere ca femeia să se căsătorească cu toţi fraţii primului ei soţ. Să spunem că în acest caz a avut noroc, fiind vorba de un număr mai mic. Rajo spune că nu favorizează pe nici unul dintre ei. În fiecare seară, indianca se culcă cu câte un alt soţ, iar dilema ei cea mai mare, acum, este că nu ştie care dintre ei este şi tatăl copilului pe care îl are, iar dacă ar şti nu ar avea vopie să spună.

Rajo s-a căsătorit prima dată cu Guddu, o nuntă hindu aranjată cu ani în urmă. Au urmat apoi nunţile cu Baiju, 32 ani, Sant Ram, 28 ani, Gopal, 26 ani, şi Dinesh, 19 ani. Cu toţii trăiesc într-o casă, fără paturi, doar cu pături pe jos pentru momentele de odihnă şi de iubire.

Cu toţii suntem o familie fericită. Nu sunt gelos pentru că fiecare dintre noi face sex cu ea„, spune soţul oficial – Guddu. Poliandria pare o tradiţie bizară, dar unii dintre ei încă o respectă, tocmai pentru a se păstra pământurile şi averea în familie. Acest lucru este întâlnit în zonele dominate de bărbaţi.

Practica poliandriei se spune că ar avea originile în povestea veche indiană Mahabharata, unde fiica regelui de Pancha s-a căsătorit cu cinci fraţi.

      Articole recomandate