Cât costă virginitatea în Republica Moldova? Sau de ce este Moldova Tailanda Europei? (Blog)

Am fost de-a dreptul șocat să găsesc anunțurile de mai jos pe un site de mica publicitate din Republica Moldova. Sper din toată inima să nu fie adevărate. Îmi doresc să fie niște glume de prost gust, pentru că nu este nimic mai trist decât un suflet tânăr și… depravat. Exprimarea din anunțuri nu-mi aparține.

Sunt o frumoasa virgina in varsta de 24 de ani. Vreau sa imi vand virginitatea unui om tandru pentru o suma cuprinsa intre 70.000-50.000 euro. Data adaugarii: 02 Apr 2014 (sursa)

IMI VIND VIRGINITATEA. AM 17ani si vreau sa am relatii cu cineva foarte tandru. rog seriozitate. scrieti pe mail. Data adaugarii: 23 Nov 2013. Pret: 5.000,00 EUR (sursa)

 

Vanzare Virginitate Alexandra Harra ! Visul Oricarui Barbat! Buna ziua! Caut domn manierat, ingrijit, cu bun simt pentru a devenii barbatul vietii mele! Pentru poze si detalii legate de mine aveti id de messenger: alexandra_harra_webshow VA ASTEPT !!!: *:*:* Data adaugarii: 14 Mar 2014. Pret: 500,00 EUR(sursa)

Mă opresc aici. Orice curiozitate are o limită. A mea s-a terminat la cel de-al treilea anunț, când am văzut că suma de 50 de mii de euro pentru o presupusă virginitate a scăzut subit la 500 de euro. Atât să coste onoarea unei fete în Moldova? Nu știu. Habar nu am și nici nu vreau să răspund la această întrebare. Eu nu sunt convins de valabilitatea acestor anunțuri. În schimb, sunt convins că următorul anunț este real. Ceva îmi spune că acest individ libidinos există.

BUSSINESSMAN ROMAN, 45, CAUT STUDENTA SUPLA. 1-2Mai sint in Chisinau. Caut studenta supla pt. petrecerea reciproc avantajoasa a timpului liber Numai persoana supla, cu bun simt, deci PUNCTUALA! Vin lunar si doresc relatie stabila de durata, nu sa pierd timpul asteptind. Numai pt. studente adevarate, exclus”profesionistele”. Pretul se refera la intreg weekendul. Uita-te deci in oglinda si intreaba-te sincer:”Am simtul umorului? Doresc sa cunosc un domn adevarat?”). Data adaugarii: 25 Apr 2014. Pret: 100,00 EUR(sursa: sursa)

M-am gândit mult dacă e bine să indic sursa anunțului. Până la urmă am lăsat-o. Sper ca instituțiile statului să se autosesizeze, iar la sosirea în Moldova, “BUSSINESSMANUL” agramat și libidinos să fie întâmpinat de niște băieți cu cătușe. Evident, nu cătușe cu puf roz, ci unele adevărate. Din partea mea poate să aibă parte de îmbrățișări călduroase… după gratii, în compania unor băietani aprigi. Asta îi doresc tipului, pentru că mă îngrozesc de curajul pe care mai nou îl au libidinoșii care fac turism sexual în Chișinău! Și ce tupeu are omul?! Și ce aere?! Ei bine, asta se întâmplă când autoritățile dorm, sunt corupte și nu dau un ban pe propriul popor. Moldova a devenit un fel de Tailandă a Europei, o țară în care vin o mulțime de obsedați pentru… sex ieftin. Din păcate, nimănui nu-i pasă. Fenomenul este bine știut, dar toți se fac a nu-l observa. Pe autorități le doare în cot, iar moldovenii simpli sunt prea pudici ca să discute public despre asta.

Femeile din Moldova își vând trupul străinilor care vin la noi să cumpere sex pe 2 zile cu 100 de euro. Câtă degradare, câtă depravare și nimeni nu zice, nu face nimic! Este, stimabili politicieni nesimțiți, rezultatul activității voastre. Niște tinere care au viața înainte, cărora nu le este frică de ziua de mâine, care nu știu ce este sărăcia extremă nu ar recurge la aceste gesturi nebunești. Din cauza sărăciei s-a transformat țărișoara asta într-un fel de bordel, o adevărată Tailandă pentru tot felul de obsedați. Trist, dragi moldoveni, foarte trist!

Un articol de Vitalie Cojocari, publicat pe blogul sau – cojocari.ro

      Articole recomandate