Castele de nisip – arhitecturi ieșite din comun (Foto)

Dacă v-ați obișnuit să acordați expresiei „castele de nisip” o conotație ce ține de domeniul fantasticului, ei bine, există un artist care s-a hotarat să dea o formă concretă unor astfel de structuri.

Se numeste Calvin Seibert si meticulozitatea cu care realizeaza arhitecturi iesite din comun, intrebuintand drept material de constructie nisipul de pe plaja, merita, fara indoiala, toata admiratia.

F

F1

F3

Timp de 30 de ani, Calvin a lucrat doar ca asistent-sculptor, dar intr-una din vacantele petrecute recent in Hawaii, a decis sa se relaxeze intr-o maniera ceva mai aparte, construind castele din nisip, dupa cum i-a dictat inspiratia de moment.

F4

Asa a luat nastere seria unor surprinzatoare creatii artistice, ale caror forme si finisaje nu lasa loc echivocului, in ciuda caracterului efemer al tuturor constructiilor care fac parte din aceasta categorie „de vacanta”.

F5

Fotografiile lor insa, au facut deja inconjurul lumii in universul web, incantand privirile tuturor iubitorilor genului si aducand in prim-plan, frumusetea momentelor de relaxare, cu parfum de mare, plaja si raze de soare, desi ne aflam abia in miezul lunii februarie.

F7

F6

Sursa foto: makezine.com

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate