Case zburătoare: 10 imagini de poveste (Galerie Foto)

FLYING HOUSE-laurentchehere.com-4

Arhitectura este, prin definitie, foarte…pamanteana. Definitia nu se aplica, insa, si in cazul artistului francez Laurent Chehere. Pentru ca Laurent Chehere are un talent special. Cu aparatul sau foto, poate face casele sa zboare.

FLYING HOUSES-11-L.CHEHERE-CARAVANE

Flying Houses”, caci aceasta este denumirea proiectului sau,are, fara doar si poate, o atmosfera suprarealista, de povestea. Te-ai astepta ca in orice moment una din case sa se prabuseasca in tinutul lui Oz si sa o ucida in cadere pe Vrajitoarea cea rea de la Rasarit.

Metafora a calatoritului, proiectul nu este pe atat de libertin pe cat lasa sa se vada la prima privire. Invita, ce-i drept, la escapada insa cu anumite restrictii. Este vorba despre acele linii de tensiune care par sa tina in faru casele, fara a le permite sa evadeze total.

LAURENT-CHEHERE-flying houses-10 LAURENT-CHEHERE-flying houses-17 LAURENT-CHEHERE-flying-houses-9 LAURENT-CHEHERE-flying-houses-foyer africain-18web MAISON-1_laurentchehere.com MAISON-2_laurentchehere.com MAISON-3_laurentchehere.com MAISON-4_laurentchehere.com

      Articole recomandate