Casa unde a locuit Elvis Presley

Prima locuinta in care au locuit Elvis si Priscilla a fost inchiriata chiar in ziua in care s-au intors din Las Vegas cu statutul de oameni casatoriti.

Multa vreme au considerat-o locul secret, ascunzatoarea lor.Aici se retrageau  mai ales cand Elvis se simtea doborat de filmari, intalniri si interviuri.Pentru ca fanilor si reporterilor nu le-a luat foarte mult timp sa descopere locul unde cei doi isi petreceau timpul, tinerii casatoriti au fost nevoiti sa-si caute o alta locuinta.Cea din Memphis a fost considerata de multi adevarata casa a lui Elvis Presley. Era terenul lui de joaca, locul unde se putea relaxa, se putea simti bine, putea sa fie el. Acum, dupa atata timp de la moartea sa, casa aceasta a devenit un centru de maxim interes pentru turisti curiosi sau aceeia care inca se mai considera fanii lui Elvis, fiind transformata intr-un mic muzeu.


Pentru ca isi dorea sa fie cat mai natural  in propria locuinta, in locul unde statea cu sotia lui iubita si cu fetita, a amenajat aceasta casa in asa fel incat nimic sa nu-i lipseasca.Langa living si-a instalat unul dintre cele trei piane unde avea sa-si exerseze talentul, cele doua zone delimitandu-le cu ajutorul unor accesorii de lux, vitralii.

Plin de viata, ne fiind un fan al somnului Elvis si-a petrecut numeroase nopti uitandu-se la filme. Iarna se bateau cu zapada, faceau intreceri cu carturile, jucau badminton.Ii placeau foarte mult plantele si apa de aceea si-a amenajat propria gradina cu piscina.

Living Room şi  Salonul de repetiţii

Sufrageria

Salonul „Platina şi Aur,,

Camera Trofeelor

Salonul „Mas Media,,

Sala de Biliard

Salonul „Jungla,,

Elvis Presley a fost inmormantat in cimitirul Forest Hill din Memphis, langa mama sa. Dupa ce s-a incercat furtul cadavrului  ramasitele lui Elvis si ale mamei sale au fost re-ingropate în „Gradina meditaţiei,,

 

 

      Articole recomandate