Carla’s Dreams și Inna, cîștigători la Romanian Top Hit Music Awards 2013

csd’Romanian Best Song 2013 la Romanian Top Hit Music Awards. Ați făcut-o și pe asta! You are Carla’s Dreams!’’Acestea sunt cuvintele de pe postarea pe pagina de facebook a celor de la Carla’s Dreams.

‘’ Am luat premiul mare ( romanian best song 2013) la Romanian Top Hit Music Awards. Un premiu imposibil fără @INNA și echipa ei, fapt pentru care le mulțumim!’’ mai adaugă băieții într-o altă postare. Premiul luat azi noapte de către cea mai populară trupă din Moldova, în colaborare cu Inna, cunocuta interpretă din România și nu numai, a reprezentat succesul asupra altor nume de top. Se pare că aceasta a fost combinația perfectă pentru o noapte perfectă și un trofeu pe măsură.

Romanian Top Hits Music Awards este cel mai important festival din România. Acesta unește cele mai bune producţii muzicale româneşti, semnate de cele mai cunoscute vedete ale muzicii pop, rock, hip-hop sau dance. În total sunt 70 de nominalizări cu 14 categorii. Succesul băieților este cu atît mai mare, cu cît pe scena din Piața Tricolorului au urcat cele mai cunoscute trupe românești.

Baftă Carla’s Dreams, baftă Inna. 

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate