Carla’s Dreams face noi dezvăluiri – „Până la final mai e ceva timp”

Nici până astăzi nu este cunoscută descifrarea numelui, identitatea sau cine mai face parte din trupă. Carla’s Dream este un proiect anonim care a reușit să se mențină în showbizul moldovenesc, dar și să facă senzație în cel de peste Prut, scrie lolo.md.

Colegii de la LOLO.md, au reușit să afle informații noi despre Anonimul Carla, din prima sursă. Răspunsurile le citești mai jos.

Carla’s Dreams, ai promis într-un interviu anterior că vei dezvălui descifrarea numeui CARLA. Așa deci, care e?

Am spus că o vom face la finalul proiectului, iar până la final mai e ceva timp.

Când au venit primele laude din partea publicului, erați modești. Acum însă, ce mesaje transmiteți, de obicei, milioanelor care vă ascultă la radio, în timpul concertelor sau puținelor apariții publice? (ținând cont că piesele sunt difuzate și în România)

Prezența noastră la radio este cât de cât sesizabilă în România, în Moldova ocupăm o poziție foarte slabă în topul celor mai difuzați artiști/interpreți/formații, loc care, în principiu, ne satisface și pe care îl datorăm posturilor de radio cu care avem relații calde de prietenie. Astfel, ”milioanele” despre care s-a vorbit mai sus primesc mesajele din piese.

Dacă e să vorbim de atitudine în general – nu cred că s-a schimbat ceva în mod radical, unicul aspect sesizabil fiind agravarea crizei de timp în care ne aflăm aproape permanent și de aici o posibilă impresie de pasivitate sau lipsă de interes, impresie greșită dar care poate fi înțeleasă.

carlasa-dreams

Ați spus la începuturi că anonimatul este o măsură de a vă proteja identitatea. Totuși, au fost numeroase încercări ale presei de a o dezvălui. Ce fel v-ați salvat de la o eventuală dezvăluire în totalitate, cât de mult a suferit identitatea voastră și vă mai gândiți să vă arătați fața publicului?

Da, avem chiar un top al celor mai interesante și originale ”informații veridice” despre noi. S-a discutat excesiv de mult acest subiect. Atât de mult încât, probabil, că și cei mai aprigi doritori de a afla adevărul s-au plictisit deja, în rând cu noi. În ceea ce ține de atitudinea noastră – ea a rămas aceeași. Sperăm să nu fim nevoiți să o facem niciodată (n.red. dezvăluirea).

Până astăzi nu ați confirmat, dar și nu ați infirmat că sunt 2 voci în trupă. Totuși, câte sunt?

Ok – una.

Ai spus într-un alt interviu că nu doriți ca proiectul Carla’s Dreams să dureze foarte mulți ani. Deci, ce durată va avea CsD? Nu v-ați răzgândit să-l închideți?

Nu-l vom menține artificial prin pseudoevenimente și știri ”șocante”. El va exista atât timp cât ne va fi interesant și cât vom avea ce spune. Cu toate că, spre deosebire de ”începuturi”, acum simțim o responsabilitate mult mai mare față de ascultătorii noștri, față de cei ce ne-au modelat, ne-au înălțat și ne-au susținut tot acest timp. Mai putem da încă o promisiune: nu vom face 20 de concerte de rămas bun. Poate 19, 20 – nu!

969213_353849084738116_796429016_n

Ce s-a întâmplat cu piesele „Ești altfel”, „До встречи, не скучай”, „Biznăs”, „Tанго”? Unele ați promis că le lansați, însă încă nu au apărut. De ce?

Aceste piese sunt practic gata, alături de multe altele. Lansarea lor pentru noi nu e o chestiune tehnică ci una de satisfacție, atât a noastră cât și a celor ce le așteaptă. Acum, nivelul acceptabil de calitate a crescut pentru că privim mult mai critic ceea ce facem.

Când urmează un single nou și ce colaborări v-ați mai pus în plan?

Sperăm să reușim să lansăm ceva interesant în iulie. Cît despre planuri, poziția noastră a rămas aceeași ”Pe nimeni nu interesează ce planifici. Fă. Apoi vorbește.

      Articole recomandate