Caravana „Moldova are Talent” a ajuns și la Chişinău

moldova are talent

Caravana „Moldova are Talent” a ajuns și la Chişinău! Chiar în aceste clipe, sute de moldoveni încearcă să demonstreze că posedă aptitudini deosebite.

Potrivit reporterilor prime.md, zeci de chișinăueni vor încerca astăzi să demonstreze că au talent, deocamdată peste 100 de tineri s-au înscris în concurs, însă numărul participanților se așteaptă a fi mult mai mare.

La intrare în incinta teatrului de Operă și Balet, unde au loc preselecțiile este o  mare îmbulzeală, ceea ce spunea că numărul doritorilor de a-și încerca talentul va fi mult mai mare. Concursul durează deja de 4 ore, iar unii participanți își încercă norocul chiar în aceste clipe.

Preselecțiile vor derula pînă la ultimul participant, iar mîine este ultima zi cînd chișinăuenii își mai pot demonstra abilitățile. Pînă acum caravana Moldova are Talent, a străbătut 11 raioane a țării, în căutarea celor mai talentați moldoveni.

Reamintim că, caravana „Moldova are Talent” este cel mai popular show al talentelor la nivel mondial care a ajuns acum şi în Republica Moldova. Concursul „Moldova are talent” va fi difuzat la postul privat de televiziune PrimeTV.

      Articole recomandate