Cadoul lui 50 Cent pentru fanii săi: un album întreg, ce poate fi descărcat gratuit de pe internet

Rapperul 50 Cent, care va împlini vineri vârsta de 37 de ani, va oferi admiratorilor săi un album întreg, ce va putea fi descărcat gratuit de pe internet, cu ocazia aniversării sale, informează contactmusic.com.

Lansarea următorului album de studio al muzicianului american, după materialul discografic „Before I Self Destruct” din 2009, a fost amânată de mai multe ori încă de anul trecut, iar rapperul a i-a acuzat pe directorii casei de discuri Interscope Records că „se mişcă în slow motion„.

50 Cent a dezvăluit recent faptul că următorul lui disc se va intitula „5 (Murder by Numbers)”, însă acesta nu este albumul produs de Interscope Records – acel material, intitulat „Street King Immortal”, va ajunge în magazine abia în luna noiembrie.

Între timp, 50 Cent a anunţat că îşi va sărbători ziua de naştere lansând, vineri, albumul „5 (Murder by Numbers)„, care va putea fi descărcat gratuit de pe internet.

Nu veţi putea să cumpăraţi albumul meu «5», pentru că acesta va fi gratuit. Discul «Street King Immortal» va fi însă de vânzare. Întregul CD (cu albumul «5 (Murder by Numbers)», n.r.) va putea fi descărcat gratuit de ziua mea„, a spus rapperul într-un mesaj postat pe Twitter.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 36 de ani, cunoscut pentru imaginea sa de „băiat rău„, a vândut aproximativ 22 de milioane de discuri în întreaga lume. Cel mai recent album al său, „Before I Self Destruct”, a fost lansat în noiembrie 2009.

      Articole recomandate