Cacao cu lapte fierbinte pentru oamenii străzii din Chișinău

O locuitoare a Chișinăului a decis să-și petreacă weekend-ul într-un mod diferit. Maia Sinkevici a adunat câteva pungi cu mâncare și a pregătit cacao cu lapte pentru oamenii străzii din capitală.

Pozele au apărut pe pagina ei de facebook, cu următoarea descriere: ”Azi a fost o zi în care am decis de dimineață că vreau s-o petrec pentru a ajuta cîțiva oameni…cîți am să reușesc. Pregătirile nu au durat mult: plăcinte, sandwich și ceea ce am considerat că va bucura bieții oameni care stau pe stradă: Cacao cu lapte fierbinte. Muream de nerăbdare să ajung în centru cu pachete, genți, dar și retrăiam cum vom fi primiți de către oamenii aceștia triști și dezamăgiți. După primul cerșetor întîlnit, după ce am trăit o adevărată bucurie să vezi cît de mult se bucură un om să vadă că îți pasă de el, mi-a trecut frica și am mers dintr-un capăt de Chișinău pînă în altul.

Maia ne-a mai spus că a organizat această activitate pentru ca alți oameni să ia exemplu și să înțeleagă că nu ai nevoie de motive ca să dai o mână de ajutor, scrie locals.md.

maia-sinchevici-chisinau-00

maia-sinchevici-chisinau-2

maia-sinchevici-chisinau-20

maia-sinchevici-chisinau-18

maia-sinchevici-chisinau-17

maia-sinchevici-chisinau-16

maia-sinchevici-chisinau-15

maia-sinchevici-chisinau-14

maia-sinchevici-chisinau-12

maia-sinchevici-chisinau-11

maia-sinchevici-chisinau-10

maia-sinchevici-chisinau-9

maia-sinchevici-chisinau-8

maia-sinchevici-chisinau-7

maia-sinchevici-chisinau-6

maia-sinchevici-chisinau-5

maia-sinchevici-chisinau-4

maia-sinchevici-chisinau-1

maia-sinchevici-chisinau-22

 

      Articole recomandate