Bryson Andres: Simfonia unei făpturi minunate – omul (Video)

FComplet imprevizibil și capabil de a înfăptui deseori lucruri greu de imaginat, omul continuă să inspire, prin faptele și caracterul său temerar, artiști de toate genurile.

Este si cazul lui Bryson Andres, un artist de strada, care pare sa fi dat lovitura cu piesa sa dedicata tocmai surprinzatoarelor actiuni ale omului, in diverse domenii de activitate, dar mai cu seama di sport, din pasiune si din dragoste de viata.

Intitulat sugestiv „People are Awesome – Everything’s Possible” – Oamenii sunt minunati – Totul este posibil – filmuletul prezentat in acest material, aduce in prim-plan entuziasmul celor care sparg toate canoanele rutinei cotidiene, cu formulele lor indraznete, gratie carora reinventeaza pulsul acelor seve miraculoase, care ne imping mereu inainte, spre noi frontiere, spre noi performante.

De ce omul a fost, este si va ramane mereu o faptura minunata? Iata, intr-o scurta video-istorisire, un raspuns menit sa ne lumineze sufletele si mintea, deopotriva, gratie acestei simfonii deosebite, daruite de un veritabil magician al viorii.

Un artist de strada, care ne incredinteaza, odata in plus, ca fiecare din noi are ceva de daruit semenilor sai – intr-un gest spontan, plin de emotie, plin de armonie…

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate