Bruxelles a reinventat concepția bradului de crăciun. Vezi pomul high-tech ce înfrumusețează capitala Belgiei

Bradul tradiţional de Crăciun a fost reinventat în Bruxelles! Mai exact, spre deosebire de ceilalţi ani, piaţa centrală din capitala Belgiei este luminată acum de un pom de metal.

Instalaţia de metal de 24 de metri are forma unui brad imens. Mai mult, acesta are ecrane pe care sunt proiectate diferite imagini, în timp ce în piaţa centrală din Bruxelles se aud cântece de Crăciun. Autorităţile din capitala Belgiei spun că anul acesta au vrut un Crăciun diferit, cu un brad… re-inventat.

Am vrut să schimbăm şi am lucrat la un nou concept, mai exact la modernizarea bradului de Crăciun. Este tot un brad de Crăciun, chiar dacă este puţin diferit„, a declarat Philippe Close, vice-primarul din Bruxelles.

Mai mult de atât, bradul poate fi vizitat. Pentru 4 euro, oamenii se pot urca în vârful instalaţiei pentru a admira centrul capitalei Belgiei de la înălţime. Cu toate acestea, noua instalaţie nu este pe placul tututor.

Unii oameni chiar au lansat mai multe petiţii pe internet împotriva instalaţiei de Crăciun. Acesta au rămas însă fără niciun rezultat.

      Articole recomandate