Brad Pitt, Matt Damon, Robin Williams şi Pink cântă „Dragostea din tei” în Happy Feet 2

Brad Pitt, Matt Damon, Robin Williams, Sofia Vergara, Hank Azaria şi Pink vor interpreta mega hitul „Dragostea din tei”, în „Happy Feet 2 3D: Mumble dansează din nou”, mult aşteptata continuare a animaţiei de succes din 2006.

Cum unele dintre cele mai amuzante personaje ale filmului sunt nedespărţitele crustacee interpretate de Brad Pitt şi Matt Damon, tot lor le revine sarcina unei intervenţii extrem de amuzante pe finalul hitului românesc „Dragostea din tei”.
Dacă Matt Damon ştie să cânte, Brad Pitt susţinea sus şi tare de la bun început ca el nu poate. „Aici nu încape jena, aşa că o sa încerc să fac ce pot”, a declarat Brad Pitt. Rezultatul a fost unul remarcabil, iar publicul va putea vedea originala interpretare în cepând cu data de 6 ianuarie 2012.

În ceea ce-l priveşte pe Matt Damon, actorul a declarat că nici nu apucase să deschidă scenariul filmului „Happy Feet 2 3D: Mumble dansează din nou”, când fiica lui i-a spus: „Tata, o sa faci filmul astă!” şi el a realizat că nu are de ales.

Partea a doua a animaţiei premiată cu Oscar în 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica şi pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore – Pink) şi prietenii lor, îndrăgiţii Ramon şi Lovelace (Robin Williams).

Mumble şi Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care încearcă să-şi găsească abilitaţile lui speciale în lumea amuzantă a pinguinilor imperiali. Însă, pericole negândite ameninţă specia lor şi toţi trebuie să se unească şi să danseze pentru a se salva.

      Articole recomandate