BMX, iubirea mea: acrobații pe două roți (Video)

Pasiunea acrobațiilor pe două roți nu este nouă: generații întregi de tineri s-au întrecut în astfel de isprăvi, de când s-a inventat bicicleta și până în zilele noastre.

Dar ceea ce izbutește să realizeze Tate Roskelley cu BMX-ul său, l-ar putea face să-i crape obrazul de rușine până și celui mai abil acrobat pe două roți, de la circul din Moscova.

Orice obstacol devine pentru Tate, o provocare, un prilej de a-și demonstra talentul și creativitate într-o aventura originală de explorare a împrejurimilor într-un stil spectaculos, în care BMX-ul pare să colaboreze pe deplin cu purtătorul său.

Filmulețul prezentat în cele ce urmează, dezvăluie însă nu numai performanțele, ci și eșecurile care au condimentat experiențele pe doua roși ale acestui temerar.

Urmărindu-i căzăturile din care a învățat să-și corecteze erorile, până la atingerea unor spectaculoase succese, realizăm că este un adevărat miracol, faptul că nu și-a frant gâtul până acum și că toate articulațiile îi functionează perfect, aflându-se încă la locul lor.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate