Bibelouri cu aspect gonflabil – o colecţie semnată Brett Kern (Foto)

1

Mulţi producători din sectorul materialelor gonflabile, nu mai ştiu ce să mai inventeze ca să confere propriilor articole, un aspect cât mai apropiat de cel al produselor rigide.

Dar Brett Kern s-a gândit că n-ar fi rău să întoarcă lucrurile pe dos şi să realizeze o colecţie de obiecte din ceramică, al căror aspect să împrumute caracteristicile materialelor gonflabile.

Aşa a luat naştere seria „bibelourilor” sale colorate, ale căror pliseuri menite să imite clasicele jucării umflate cu pompa sau pur şi simplu cu aerul din proprii plămâni, sunt atât de reuşite, încât cu greu ne vine să credem că sunt modelate din ceramică şi arse în cuptor înainte de a fi pictate.

Figurinele lui Brett au însă preţuri destul de piperate: Tyrannosaurus Rex Red, de pildă, costă 375 de euro, ca să nu mai vorbim de astronautul cu matricolă americană, pentru care, amatorii de astfel de exponate, ar trebui să scoată din buzunar, nu mai puţin de 1.125 de euro.

Nici dinozaurul roz, decorat cu flori de mac, nu este tocmai la îndemâna oricui – pentru a cumpara un Rosa Rothshank, sunt necesari 938 de euro.

F1

F2

F3

F4

F5

F6

F7

DSC_0068

Roxana Iorgulescu 

      Articole recomandate