Bear Grylls revine la Discovery Channel cu o nouă emisiune

bear gryls

Bear Grylls, expertul în supravieţuire devenit un adevărat fenomen mondial, se întoarce la postul Discovery Channel într-o nouă producţie, „Bear Grylls: Ultimate Survivors“, care va fi difuzată la nivel internaţional.

Sunt extrem de încântat să colaborez din nou cu Discovery, canalul unde a început aventura «Tehnici esenţiale de supravieţuire». «Bear Grylls: Ultimate Survivors» şi orice proiecte viitoare vor fi intense, dar tocmai în asta constă farmecul lor. Programul «Tehnici esenţiale de supravieţuire» m-a purtat prin câteva dintre cele mai dure regiuni şi tipuri de climă existente, iar noul serial aduce la un alt nivel toată această experienţă. De aceea ne propunem să urmărim poveşti de supravieţuire reale, incredibile, împărtăşindu-vă pe parcurs tehnici de supravieţuire“, a declarat Bear Grylls (38 de ani), scrie adevarul.ro.

Suntem încântaţi să-l avem din nou pe Bear în echipa Discovery. El este cel care a schimbat cu adevărat regulile jocului în programele de supravieţuire şi a avut un rol esenţial în transformarea lor în elementul de mare forţă al zilelor noastre“, a declarat Luis Silberwasser, reprezentant Discovery Networks International.

În noua serie, Bear Grylls face încă un pas folosindu-se de experienţa lui în tehnici de supravieţuire, dezvăluind poveştile incredibile ale unor oameni obişnuiţi, care au trecut prin situaţii extrem de dure.

sursa-Bear-Grylls-Ventures

Combinând imagini uimitoare de arhivă şi interviuri cu supravieţuitorii, Bear va trece el însuşi prin aceleaşi pericole şi scenarii, retrăind în mod direct acele experienţe şi demonstrând cum se poate supravieţui în câteva dintre cele mai dezolante peisaje ale lumii.

De la cazul unui avion prăbuşit în Amazon, până la poveşti derulate în crevasele izolate ale Alpilor Europei sau în deşertul necruţător din nordul Africii, Bear înfruntă zone mai ostile ca oricând, pentru a demonstra abilităţile care i-au ajutat pe supravieţuitori să se întoarcă în lumea civilizată.

Anunţul lansării seriei „Bear Grylls: Ultimate Survivors“ vine la mai puţin de un an după ce realizatorul a fost concediat de conducerea Discovery Channel, în urma unor dispute contractuale.

 

      Articole recomandate