Bayern Munchen scoate Realul din joc! Finala Ligii Campionilor: Bayern VS Chelsea

Spania a rămas fără echipe în ultimul act al Ligii Campionilor UEFA! Finala ne oferă un duel cât se poate de surprinzător, Bayern – Chelsea, două echipe care au eliminat favoritele acestei competiţii: Real şi FC Barcelona.

Primul gol al partidei a fost un penalty a lui Cristiano Ronaldo, în minutul 6. Opt minute mai târziu, tot el a înscris un nou gol. În minutul 27 al meciului, Arjen Robben marchează în poarta echipei adversare primul și singurul gol pentru Bayern Munchen, din timpul minutelor regulamentare.

Primul gol din prima lovitură de la 11 metri l-a marcat David Alaba, de la Bayern. Cristiano Ronaldo nu a reușit să marcheze în loviturile de departajare. Un alt gol pentru bavarezi a înscris Mario Gomez. Kaka nu a reușit să marcheze de la 11 metri. Toni Kroos, la fel, a lăsat pe tabelă un rateu pentru Bayern, iar primul gol al madrilenilor a venit din partea lui Xabi Alonso.

O a doua ratare de la 11 metri, din partea Bayern, a venit de la Philipp Lahm. Sergio Ramos, de la Real, a țintit greșit poarta, iar golul câștigător al nemților a fost marcat de Bastian Schweinsteiger.

Antrenorul de la Real, Jose Mourinho, a îngenunchiat în timpul loviturilor de departajare. Asta după ce și-a susținut moral toți jucătorii. Tehnicianul a părăsit stadionul odată ce Bayern a obținut victoria.

Astfel, în finala din 19 mai se vor întâlni Bayern Munchen și Chelsea Londra. Prima echipă va juca pe teren propriu. Amintim că în prima manșă a semifinalelor, Bayern Munchen a obținut victorie în fața Real Madrid, scor 2:1.

      Articole recomandate