Base Jumping de pe cea mai tare piscină din lume

Dependenţii de adrenalină fac BASE Jumping de pe marginea piscinei hotelului Marina Bay Sands din Singapore, una dintre cele mai fotografiate piscine din lume.


Marina Bay Sands Hotel din Singapore deţine una dintre cele mai fotografiate şi îndrăgite „piscine infinit” din lume, aflată la 200 de metri înălţime şi lungă de 150 de metri.

Platforma pe care se afla Sky Park (în cadrul căruia se află piscina) este mai lungă decât turnul Eiffel din Paris, culcat la pământ, întinzându-se pe toate cele trei turnuri ale hotelului.

Având 2.560 de camere, cu preturi de cazare pornind de la 550 euro pe noapte, Marina Bay Sands Hotel este considerat drept cel mai scump hotel din lume, valorând peste 6 miliarde de dolari.

Fiind inaugurat recent, cu un concert susţinut de Diana Ross, hotelul a ajuns atracţie turistică şi pentru pasionaţii de adrenalină care practică BASE Jumping, aceştia realizând un clip video superb cu săriturile realizate deasupra oraşului Singapore.

Pentru cei care nu ştiaţi, B.A.S.E. Jumping este un acronim format din prescurtările celor patru zone de unde se pot practica aceste sărituri: clădiri, antene, poduri şi pământ (Buildings, Antennas, Spans, Earth).

      Articole recomandate