Astăzi începe marea competiţie pentru un bilet la Malmo | Eurovision 2013

În această seară are loc prima semifinală a selecţiei naţionale pentru Eurovision. Concurenţii au testat ieri scena. În timp ce unii sunt gata de competiţie, alţii se tem că vor uita versurile.

Moldovenii încep semifinalele Eurovision marţi seara Astăzi 12 din 24 de concurenţi vor trebui să convingă juriul şi telespectatorii că merită să ne reprezinte ţara la cel mai tare show muzical european, scrie adevarul.ro/moldova.

Margarita Ciorici va intepreta piesa „Coma“, semnată de doi compozitori străini. Concurenta, care este lector la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, se teme cel mai mult că va uita cuvintele deoarece a intrat în cursă în ultimul moment în locul unui participant care s-a retras.

Am emoţii foarte mari“, mărturiseşte cântăreaţa, care mizează pe vocea sa puternică şi timbrul unic. Ea ne-a dezvăluit că va purta pe scenă o rochie roşie, dar va fi desculţă şi va încerca să intre în pielea unei femei disperate, care este fără iubitul ei ca un bolnav în comă.

Doiniţa Gherman a făcut tratament ca să poată cânta în această seară. În urmă cu câteva zile îşi pierduse vocea, însă acum este sănătoasă şi nerăbdătoare să intre în scenă. „Luminile, sunetul, piesa – totul este gata. Aş putea să nu fac repetiţii deloc“, spune entuziasmată tânăra interpretă.

734209_540314756008074_1807789970_n

Urmăriţi mai jos o galerie foto de la repetiţia de dinaintea  semifinalei de astăzi:

eovision 20123 (1)

eovision 20123 (2)

eovision 20123 (4)

eovision 20123 (3)

 

 

      Articole recomandate