Așa arată o poveste de dragoste adevărată! S-a maritat cu o zi inainte de operatia pe creier (Galerie Foto)

Aceasta femeie izbucneste in lacrimi cand isi vede pentru prima data rochia de mireasa. Este un moment emotionant pentru fiecare femeie care se casatoreasca, insa pentru ea evenimentul are o incarcatura emotionala pe care nimeni nu o poate intelege.

Jamie Amos este internata in Centrul Medical Providence St. Vincent din Portland Oregon, urmand sa fie operata de o tumoare cerebrala. Pentru ca nu stie ce se va intampla dupa operatie, cea mai mare dorinta a tinerei a fost aceea de a se casatori cu iubitul ei, Jon Tafoya.

Jamie isi vede rochia cu putin timp inainte de ceremonie, care a avut loc in curtea spitalului, iar a doua zi dupa oficierea casatoriei a fost operata.

Mireasa, foarte slabita din cauza tratamentului urmat, este machiata de o angajata a spitalului, Michelle Meierotto, si imbracata de rudele ei. Pana la locul ceremoniei, mireasa a fost dusa cu scaunul cu rotile de catre viitorul sot.

La eveniment au participat cativa membri ai familiei, prieteni apropiati si angajati ai spitalului. In timpul ceremoniei Jamie Amos si Jon Tafoya nu si-au luat ochii unul de la celalalt.

Jamie a fost operata saptamana trecuta si se afla la terapie intensiva.

      Articole recomandate