Aşa ar putea arăta noul televizor de la Apple

Yahoo publică o galerie foto cu noul televizor de la Loewe, firmă cu care Apple se află în discuţii şi pe care ar putea să o cumpere.

Televizorul Loewe Invisio, cu un design creat de Michael Freibe, este complet transparent şi funcţionează pe baza tehnologiei “clear LCD”. Ecranul transparent face ca, în momentul în care este oprit, televizorul să se integreze perfect în peisaj, dar îi oferă acestuia şi un aer sofisticat, scrie Yahoo.

Deocamdată, Loewe Invisio este doar la nivel de concept, la fel şi alte produse revoluţionare pe care compania vrea să le lanseze în viitor, cum ar fi televizorul cu două ecrane sau oglinda cu display pentru reţele de socializare inclus.

Yahoo scrie că, deşi tehnologia prezentată de Loewe poate părea de domeniul SF, cei de la Samsung au prezentat şi ei un concept similar, deci acesta ar putea deveni realitate în viitor.

În orice caz, dacă tranzacţia dintre Apple şi Loewe va avea loc, noul Apple HDTV (sau iTV) ar putea arăta precum Loewe Invisio, conchide Yahoo.

      Articole recomandate