Arta artistului portughez Samuel Silva (Foto)

Cu ajutorul pixurilor cu bila Bic, Samuel Silva realizeaza desene atat de realiste incat pot fi usor confundate cu fotografii digitale. Portughezul a ajuns sa dezvolte acest talent din plictiseala. Desenand astfel, orele lungi din timpul facultatii de drept treceau mai usor.

Samuel Silva 2

Chiar daca lucrarile au dimensiuni mici, uneori ajungand la suprafata unei carti de credit, realizarea lor poate necesita zeci de ore de munca. Samuel Silva (29 de ani) incearca sa includa cat mai multe detalii si, desi criticile pozitive nu au intarziat sa apara, el considera arta sa drept un hobby, lucrand in continuare sa se perfectioneze.

iluzie-optica-toti-au-crezut-ca-asta-e-o-poza-ce-adevar-incredibil-ascunde-aceasta-imagine

Pixurile cu bila nu reprezinta singurele unelte cu care Samuel Silva isi construieste universul artistic. Folosind creta, creioanele, acrilicele si uleiurile, el exploreaza alte dimensiuni ale acestui univers.

samuel-silva-drawing-of-infant-girl

Silva isi concentreaza in prezent atentia asupra desenelor realizate cu pixuri cu bila, care sunt pentru el un mediu de expresie pe cat de subestimat pe atat de puternic. Lucrarile lui sunt expuse pe vianaarts.deviantart.com si nu sunt oferite spre vanzare.

Samuel Silva 3

 

      Articole recomandate