Aplicaţia care te poate salva de la o întâlnire nereuşită

Atunci când apelezi la site-uri de matrimoniale, este aproape imposibil să nu ai parte şi de întâlniri nereuşite, ba chiar dezastruoase. Din acest motiv, platforma online eHarmony a lansat o aplicaţie care te poate salva de astfel de momente, scrie Huffington Post.

„The Bad Date Rescue”, aşa cum este denumită aplicaţia, a fost lansată săptămâna aceasta şi permite utilizatorilor să-şi „aranjeze” un apel telefonic pe iPhone, care să-i ajute să aibă o scuză pentru a pleca, în cazul în care întâlnirea nu decurge cum şi-ar fi dorit.

Aplicaţia este gratuită şi oferă posibilitatea ca utilizatorul să-şi selecteze un anumit număr de telefon care să-l apeleze, moment în care telefonul va suna, iar poza respectivei persoane va apărea pe ecran. Mai mult, aplicaţia oferă şi idei de scuze pentru a pleca, de la un vecin care are inundaţie până la un şef care te cheamă imediat.

Sunt o grămadă de motive pentru care o întâlnire poate să fie proastă. Ştim asta pentru că empatizăm cu utilizatorii noştri, cu toţii am avut cel puţin un astfel de eşec în viaţa noastră. Aplicaţia de ajută să scapi uşor, fără să dai de bănuit”, a declarat directorul eHarmony, Arvind Mishra.

      Articole recomandate