Aplică acum la programul internațional Globex

globex

Îți zboară gândul la destinații noi? Îți dorești să trăiești diversitatea din plin? Cu siguranță ți-ai dorit vreodată să te simți liber, să călătorești, să-ți faci noi prieteni și să cunoști alte culturi. Acum, cu Globex, ai posibilitatea să trăiești cea mai frumoasă experiență din viața ta.

GLOBEX este un program de schimb cultural prin intermediul căruia beneficiezi de oportunitatea de a lucra într-o echipă internațională, îți dezvolți abilitățile de comunicare în limba engleză, ai șansa să cunoști culturi noi și să-ți faci prieteni în toată lumea. În plus, experiența pe care o vei trăi cu Globex e unică, și, cu siguranță, o vei memora pentru toată viața.
Participanții Globex au oportunitatea de a lucra într-un proiect internațional și pot alege între două tipuri:

  • proiecte educaționale: livrarea trainingurilor, predarea limbii engleze în școli, găsirea și dezvoltarea soluțiilor inovative de eficientizare a proceselor de dezvoltare ale tinerilor;
  • proiecte comunitare: voluntariat, lucru cu copii, workshopuri, organizare de evenimente, livrarea informațiilor pe anumite tematici sociale. Programul Globex oferă participanților posibilitatea de a pleca în una din cele aproximativ 40 de țări participante la program;
  •  destinații accesibile: România, Ucraina, Bulgaria, Turcia, Rusia, Serbia, Macedonia, Slovacia;
  • 
destinații cu accesibilitate medie: Italia, Polonia, Cehia, Grecia, Armenia, Georgia, Estonia, Letonia, Lituania;
• destinații exotice: Mexic, Columbia, Brazilia, Egipt, Pakistan, China, Taiwan, Indonesia, Malaezia.

Cazarea este asigurată de către țara-gazdă. Durata proiectelor disponibile variază între 6 și 10 săptămâni.

Data-limită pentru a aplica este: 2 martie.

Pentru mai multe detalii și pentru a completa fomrularul de aplicare accesați pagina: www.globex.md sau pagina de facebook Globex.

O călătorie nu se măsoară în kilometri, o călătorie se măsoară în experiență.

      Articole recomandate