Anunțul unei mame din Philadelphia : „Caut o fată drăguță care să îmi scape fiul de virginitate”

2

O mamă din Philadelphia , a lansat un anunț disperat pentru a-și scăpa fiul de singurătate. Femeia vrea  ca fiul său să scape virginitate pînă a ajunge la facultate, scrie dailymail.co.uk.

Femeia a dat anunțul în presa locală din orașul în care locuiește împreuna cu fiul ei. Ea a scris că fiul ei este în ultimul an la liceu și că din toamna va pleca la facultate, la Harvard.

Deși este un tînăr inteligent, el este atît de timid încat nu îndrăznește nici măcar să invite o fată în oraș. Acesta fiind și motivul pentru care mama a recurs la gestul extrem.

În anunțul ei, femeie spune că își dorește o fată de 19 ani, îndrazneață și care să îl cucerească pe adolescentul de 18 ani.
Vreau o fată  drăguță care să îl transforme dintr-un tocilar de liceu într-un bărbat de facultate. Fiul meu este frumos și are un corp atletic„, a scris femeia în anunț.

Ea s-a gîndit chiar și la un plan, pentru că nu își dorește ca fiul ei să afle că totul a fost plănuit. Vrea ca întîlnirea să fie una cît se poate de naturală.

O să cumpăr patru bilete la un concert. Două o să i le dau lui, să meargă cu un amic, și celelalte fetei care îmi va accepta oferta. Acolo, ea trebuie să se bage în seama cu el, iar la finalul serii să îl convinga să mearga undeva doar ei doi. Apoi să îl seducă și să îl ajute să scape de virginitate„, a mai scris femeia.

Mama adolescentului nu își dorește doar o noapte de amor pentru fiul ei, ci ca relația să mai dureze o perioadă, pînă cînd el capătă suficientă încredere în el atunci cînd vine vorba despre relațiile sexuale.

      Articole recomandate