Andrew Rayel – primul DJ din Moldova în TOP 100 DJ ai lumii (Foto/Video)

Andrei Rata cunoscut ca si Andrew Rayel este un tanar din Moldova care s-a nascut pe 21 iulie 1992 si primul DJ din Moldova în TOP 100 DJ ai lumii.

Mass media a început să zumzăie despre tânărul a cărui piese au ajuns să fie ascultate la cele mai importante eventuri la care participă DJ-uri cu renume modial. Asta după ce acesta a obţinut o colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuţi DJ, Armin van Buuren. Andrew Rayel este producătorul muzical, care fără îndoială, va uimi şi-n continuare publicul din ţară şi de peste hotarele ei.

“Scena EDM deja de multe ori a demonstrat că e universală şi n-are hotare. Nu are nicio importanţă din ce ţara eşti, important e materialul pe care îl creezi. Încerc să fiu auzit în toate ţările şi să captez atenţia ascultătorului care este interesat de ceea ce fac. E bine să te lansezi în România, America, dar deocamdată rămân fidel Moldovei”, a declarat Andrew Rayel.

Piese si remixuri de Andrew Rayel sunt promovate de către cei mai buni DJ şiproducători ai lumii, în emisiuni de radio şi spectacole live: Armin van Buuren,Tiesto, Rank1, Roger Shah, Bobina, George Acosta, DJ Feel, Angel Ace.

 


Cu fiecare zi de lucru, el atrage atenţia oamenilor din întreaga lume, obţinând mai mulţi admiratori ai muzicii sale şi primind feedback din partea ascultătorilor şi a DJ-lor de top.

      Articole recomandate