Andrew Rayel – moldoveanul care urcă vertiginos în Top 100 DJ Magazine

DJ Andrew Rayel – moldoveanul care urcă vertiginos în Top 100 DJ Magazine – are o istorie profesională demnă de tot respectul, mai cu seamă ţinând cont de faptul că a împlinit abia 21 de ani.

Este vorba, aşa cum bănuiţi, despre Andrei Raţă, tânărul producator şi DJ moldovean, care a reuşit să-şi croiască o carieră spectaculoasă într-un sector în care şi dificultăţile sunt la fel de impresionante.

Intrat în Top 100 al revistei DJ Magazin înca din 2012, când ocupa poziţia cu numarul 77, Andrew a înregistrat o ascensiune fără precedent în clasament, ajungând pe locul 28, după ce a urcat, nici mai mult nici mai puţin, de 49 de poziţii.

dj

DJ Andrew Rayel se poate mândri astăzi cu evoluţii de succes răsunător, alături de personaje cu un pedigree de necontestat în peisajul muzical internaţional, precum Armin van Buuren, Dash Berlin, Above & Beyond, Ferry Corsten, Myon & Shane 54, Bobina, Stonface & Terminal, Super8 & Tab sau Alexander Popov.

Iată, în cele ce urmează, şi o demonstraţie de virtuozitate, menită să ne ofere un aperitiv din cele mai savuroase, din reţetele sale muzicale, pline de originalitate.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate