AIESEC Chişinău: Participă la Human Resources Weekend School

Ești pasionat de domeniul resurselor umane și ai dori să afli mai multe despre cum să motivezi oamenii sau cum să fii un recruiter bun? Eşti interesat să afli cum să selectezi personalul apt de muncă, cum să evaluezi performanţele angajaților sau, pur şi simplu, să afli mai multe lucruri interesante ce țin de resurse umane?

Dacă da, atunci noi te invităm să afli răspunsuri la toate întrebările de mai sus de la specialişti şi experţi în domeniu, pe data de 25 şi 26 octombrie și 1-2 noiembrie, la ediţia a V-a a Human Resources Weekend School, organizată de către AIESEC Chişinău.

Weekend School este un program de învăţare non-formală pentru studenţi şi tineri specialişti. La sfârşitul acestui proiect, vei avea posibilitatea să decizi care ramură a resurselor umane ţi se potriveşte cel mai bine în vederea unei viitoare specializări şi, de asemenea, acesta te va ajuta să acumulezi informaţii relevante din întreaga sferă a domeniului dat.

Agenda managerul ediţiei Human Resources este Marina Pascari, fondatoare SIMPLEX, consilier Dezvoltare Resurse Umane Mobiasbanca – Groupe Société Générale, director executiv LeaderSHE.

În cadrul HR Weekend School vei mai obţine:

• Informaţii actuale, livrate de profesionişti în domeniu: selecţia, motivarea şi evaluarea talentelor;

• Aplicarea cunoştinţelor acumulate pentru dezvoltarea acestui domeniu în ONG-ul sau jobul tău;

• Abilităţi de management a resurselor umane într-o companie/ONG;

• Cunoştinţe din diverse ramuri ale activităţii HR, pentru ca să determini care dintre ele ţi se potriveşte mai bine.

Loc: Chişinău, ASEM, blocul F.

Durata: un weekend (2 zile de traininguri alternate cu sesiuni practice).

Taxa de participare: 100 MDL care acoperă certificatul de participare, materialele pentru participanţi şi pauzele de cafea.

Termenul limită pentru aplicare: 22 octombrie.

P

      Articole recomandate