Ai noştri la Cannes: Vezi ce a făcut echipa „Cahul film” în prima zi de festival (Video)

cannes

Vlad Sacurenco, regizorul scurtmetrajului „Oblivion”(Zabvenie) a postat pe internet un mic reportaj despre prima zi a Festivalului de film de la Cannes.

În materialul video acesta prezintă atmosfera în care decurge festivalul şi impresiile proprii despre acest forum, scrie ziuadeazi.md.

Am reuşit să facem cunoştinţă cu reprezentanţii companiilor cinematografice din mai multe ţări, inclusiv România şi Rusia a căror corturi sunt amplasate în vecinătate. Reprezentanţii acestora întâlnesc prietenos oaspeţii şi le povestesc despre activitatea sa” a menţionat Vlad Sacurenco.

Cât despre filmul din concurs, acesta informează că prezentarea lui va avea loc săptămâna viitoare şi atunci vor afla şi părerea experţilor despre peliculă.

Reamintim „Zabvenie” este al doilea scurtmetraj al celor de la „Cahul film” care a fost prezentat publicului din Cahul la finele lunii februarie a.c.

Filmul relatează istoria unui tânăr care s-a certat cu iubita sa şi face tot posibilul pentru a o găsi şi a-şi cere iertare.

      Articole recomandate