Ai noștri fac senzație la show-ul „Românii au talent“ (Video)

moldoveni-talentati

Cele două colective de artişi din Republica Moldova au reuşit să impresioneze juriul de la „Românii au talent“ şi s-au calificat în următoarea etapă.

Corul Candabile, format din 38 de economişti de la Academia de Studii Economice din Chişinău, a cântat piesa „Heal the world”, a lui Michael Jackson, iar ansamblu „Veselia“ i-a ridicat în picioare pe membrii juriului după o suită de dansuri populare. “Cel mai bun moment de folclor de la Românii au talent pe care l-am vazut până acum!”, i-a lăudat Andra pe dansatori.

Pur şi simplu fantastic. Îmi vine să mă apuc de genul ăsta de dans mâine”, a spus şi Mihai Petre. Dansatorii au debordat de energie pe tot parcursul numărului şi au ridicat intreaga sală în picioare. Au primit trei de “Da”. “Ma uit la voi ca la un tablou minunat”, le-a spus Andi Moisescu membrilor corului „Cantabile“, un grup de “economişti, finanţişti şi contabili” cu voci superbe. De asemenea, membrii trupei Workout din Chişinău i-au uimit pe Andra, Andi şi Mihai cu forţa şi agilitatea cu care şi-au executat exerciţiile la bară. “Eu cred că oamenii aştia sunt în stare să facă spectacol din asbolut orice”, le-a spus Andi, iar “forţoşii” merg mai departe la “Românii au talent”, informează Adevărul Moldova.

Evoluția ansamblului de dansuri populare „Veselia”

Evoluția corului „Cantabile”

Evoluția celor de la Workout Chișinău

      Articole recomandate