Agenţia de modeling pentru urîţi caută cele mai ciudate modele din lume (Video)

ugly modele

Ugly Modeling Agency le oferă şansa să devină modele persoanelor care nu au calităţile fizice necesare să se înscrie la agenţiile de modeling clasice.

Persoanele care invidiază manechinele din revistele de modă, dar nu au calităţile fizice necesare pentru a se înscrie la o agenţie, au o opţiune care le-ar putea transforma visele în realitate.

Ugly Modeling Agency (Agenţia de Modeling pentru urâţi) caută tatuatori, femei bărboase sau bătrâni care vor să devină modele şi să îşi expună corpul în faţa aparatelor foto. Cu alte cuvinte, aceştia sunt interesaţi de oameni cu trăsături fizice speciale, care nu ar putea niciodată să fie pe placul agenţiilor clasice.

Vă întrebaţi a cui a fost ideea să transforme oamenii neatractivi în modele? Doi fotografi plictisiţi de convenţiile din lumea modei şi-au făcut propria afacere, lansând Ugly Modeling Agency în 1969. Deşi are o istorie în spate, agenţia de modeling pentru urâţi a devenit populară recent, iar cei doi fotografi şi modelele lor atipice fac parte în prezent din una dintre cele mai mari agenţii de modeling din lume.”

Nimeni nu este prea „abstract” pentru cataloagele agenţiei de modeling neconvenţionale. Acolo poate veni oricine se simte special, iar ei vor pune în valoare trăsăturile persoanelor respective.

Două dintre femeile care au răspuns provocării UMA sunt Miriam, supranumită „femeia cu barbă”, şi Elaine, femeia cu cele mai multe piercing-uri din lume (înregistrată în Cartea Recordurilor).

Proprietarul UMA, Marc French, spune că nu consideră pe nimeni urât. Atât timp cât oamenii se simt bine în pielea lor ei pot fi modelele pe care le caută agenţia sa. Modelele UMA au apărut chiar şi în reclamele unor branduri celebre, cum sunt Calvin Klein şi ediţia italiană a revistei Vogue. Poţi accesa site-ul acestora AICI.

      Articole recomandate