Află motivul, de ce nu ar trebuie să încredințezi unui bărbat călcatul rufelor

Un bărbat din Polonia în vârstă de 32 de ani a „răspuns” la fierul de călcat, atunci când i-a sunat telefonul. De vină este, totuşi, soţia lui.

Tomasz Paczkowski în vârstă de 32 de ani, din Elbag, Polonia, a încercat să facă şi el o faptă bună şi să-şi ajute soţia la călcatul rufelor.

Şi cum facerea de bine nu este potrivită oricând, atunci când călca de zor şi i-a fi sunat telefonul, polonezul a răspuns direct cu fierul de călcat şi s-a ales cu răni pe obraz și ureche. După ce s-a ars şi-a dat şi cu apă rece din abundenţă pe rană.

Deşi cazul este tragic, i se poate întâmpla oricui, dar vă mai spunem că omul îşi luase şi o zi liberă de la muncă pentru a-şi ajuta nevasta la călcat. Era foarte încântat de acest lucru.

Cum un bărbat nu poate avea răbdarea unei femei sau cel puţin concentrarea ei atunci când face anumite lucruri, Tomasz a vrut şi el să facă mai multe lucruri odată: şi să se uite la tv, şi să calce, ba a mai răspuns la telefon.

Grav a fost momentul în care nu a realizat la ce răspunde. Nici nu a aflat cine l-a sunat, iar fumuseţea de arsură pe faţă l-a trimis la spital.

Medicii spun că nu este aşa de gravă rana, şi că se va recupera. Cu siguranţă că data viitoare va fi mai atent atunci când face mai multe lucuri deoadată şi îi sună şi telefonul.

      Articole recomandate