Afla când apare noul film din seria Marea mahmureală (The Hangover)

Al treilea film din franciza „Marea mahmureală/ The Hangover”, produs de studiourile Warner Bros., va avea premiera pe marile ecrane pe 24 mai 2013.

Ziua de vineri, 24 mai 2013, marchează începutului unui weekend special în Statele Unite, în care americanii sărbătoresc Memorial Day. În ultimul an, în presa internaţională au apărut numeroase articole despre zvonurile referitoare la cel de-al treilea film din această franciză de comedie. Bradley Cooper, unul dintre actorii din distribuţia primelor două filme din serie, a făcut şi el câteva referiri pe această temă, însă anunţul oficial, venit din partea studiourilor Warner Bros , prin care s-a confirmat lansarea celui de-al treila episod .

Reprezentanţii studiourilor Warner Bros. au ales să lanseze acest film tot cu ocazia Memorial Day, la fel cum au făcut şi cu „Marea mahmureală 2„, lansat în 2011. Acel film, avându-i în distribuţie pe aceiaşi Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis şi Justin Bartha, a fost comedia cu cele mai mari încasări din 2011, obţinând 581,4 de milioane de dolari pe plan mondial.

Primul film din serie a obţinut încasări de 467,4 milioane de dolari pe plan mondial. Studiourile Warner Bros. negociază în această perioadă pentru alegerea scenaristului, regizorului şi distribuţiei pentru „Marea mahmureală 3„. Primele două filme au fost regizate de Todd Phillips, care va asigura şi regia celei de-a treia părţi.

      Articole recomandate