Adrien Broom: Farmecul fotografiei în salsa monocromatică (Foto și Video)

1

Universul pasionaților de fotografie cunoaște în ultima perioadă, o etapă înfloritoare, care abundă în tehnici din cele mai diverse, pentru realizarea unor cadre cu adevărat fermecatoare.

Este un domeniu în care, artista Adrien Broom, a decis să cocheteze cu opțiunile monocromatice, pentru a alcătui o colecție de cadre fanteziste, dar pline de farmec, purtând amprenta unei culori anume.

Efectuând un slalom abil printre elemente care împletesc într-un mod surprinzător realitatea cu imaginația, creațiile sale istorisesc o poveste anume, ambientată într-un decor de vis, în care fantezia prinde aripi.

Intitulată sugestiv „The Color Project”, aventura cromatică a artistei cuprinde pentru moment, cinci serii coloristice, pornind de la albul imaculat și continuând cu roșul aprins, care facilitează pasajul către oranj, galben și albastru, dar colecția ar putea continua cu cu un episod virat în violet.

Când toate culorile curcubeului vor fi transformate în povești fotografice, Adrien intenționează să publice o carte pentru copii, al cărei farmec deosebit ar putea cuceri și parinții, deopotrivă.

Iată așadar, cum se prezintă cele cinci lumi de vis, clădite de această artistă originală:

1.Imersiune într-un alb strălucitor:

F81

F3

F4

F5

F6

F7

 

2.Roșul aprins al copilăriei:

F9

F10

F11

 

3.Lumea în straie oranj:

F23

F16

F17

F18

F19

F20

F21

F22

 

4.Galben cald și raze de soare:

F24

F25

F28

F29

 

5.Albastrul jocurilor din adâncuri:

F32

F33

F34

3

Video:

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate