Adresare a Ministrului Învățământului către elevii claselor a XII-a

o_20130523_3406805În ajun de bacalaureat, ministrului Educației, Maia Sandu, a adresat candidaților la examene un mesaj de încurajare. Aceasta le-a sugerat absolvenţilor să se concentreze şi să dea „tot ce au mai bun„.

Dragi candidaţi!

Cred că nu voi greși dacă voi afirma că, în ultimele luni, cea mai importantă preocupare pe care aţi avut-o a fost pregătirea pentru examenele de bacalaureat. Acum, înainte de începerea examenelor, vreau să vă spun următoarele:

Noi avem încredere în voi!

Sîntem siguri că veţi trece de bacalaureat cu capul sus şi cu inima împăcată pentru faptul că aţi susţinut un prim examen de maturitate într-un mod demn şi transparent.

Cei care nu vor obţine notele pe care şi le doresc trebuie să înţeleagă: un eşec academic este o lecţie de viaţă. Adesea, cele mai frumoase reuşite se datorează anume lecţiilor învăţate în situaţii dificile. Prin efort şi motivaţie, veţi deveni mai pregătiţi pentru alte încercări şi veţi căpăta abilităţile necesare pentru a avea succes în viaţă.

Ştim că aţi avut parte de tot sprijinul necesar: aţi exersat la pretestare, aţi vizionat cursurile interactive de la televiziune, aţi fost la Ziua uşilor deschise în centrele de BAC. Acum, concentraţi-vă şi încercaţi să daţi tot ce aveţi mai bun. Sîntem siguri că veţi reuşi!
Vă dorim mult succes!

      Articole recomandate