Actorul Adam Sandler a fost atacat de un ghepard (Video)

Actorul Adam Sandler (46 de ani) a plecat într-un safari privat în Africa, unde a fost la un pas să-şi piardă viaţa. Sandler a vrut sa îi dea apă unui ghepard şi s-a aplecat deasupra unei bălţi, moment în care animalul s-a năpustit asupra lui, scrie apropo.ro.

Este o poveste adevărată. M-au lăsat să ating ghepardul, mi-au spus că pot să-i dau să bea apă din mâinile mele. Aşa că am făcut-o, dar totul a luat o turnură nefericită. Eram speriat şi s-a întâmplat foarte repede. Când a sărit ghepardul pe mine mi-am spus doar <Auu, gâtul!>, deci dacă vroia să mă mănânce, eu nu aveam nicio intenţie de a riposta, pentru că eram înţepenit”, a povestit actorul„, amuzându-se.

Din fericire, una dintre îngrijitoarele parcului era de faţă şi a reuşit să oprească la timp animalul sălbatic.

Mi-au spus că nu o să fie nici o problemă, dar uite ce s-a întâmplat. M-a salvat o femeie care mi-a spus că e cea mai bună prietenă a ghepardului. Mi-a zis că doarme cu el în pat în fiecare seară. Eu am avut nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că nu m-a plăcut„, a mai spus Adam despre incident.

Adam Sandler, cu umorul lui inconfuundabil, a vorbit despre această aventură în emisiunea lui David Letterman. El a precizat că nu îi poartă pică ghepardului şi că adoră natura în continuare. Mai mult, actorul e bucuros că a avut parte de o experienţă deosebită care a fost şi filmată.

      Articole recomandate