A salvat un câine făcându-i respiraţie gură la bot

Un pompier american a apelat la aceasta metoda neobisnuita pentru a salva viata unui caine scos dintr-o cladire in flacari.

Atunci cand pompierii dintr-un orasel american au ajuns la casa care luase foc, sigurul membru al familiei care era acasa reusise deja sa salveze alte trei animale de companie – un caine Collie si doua pisici. Pompierii au intrat in casa pentru a-l cauta si pe Koda, un labrador care nu apucase sa fie salvat.

Atunci cand a fost scos din casa, acesta era deja inconstient din cauza fumului inhalat. Salvatorul, Jamie Giese, care la randul sau este proprietarul a doi caini, a declarat ca nu a avut o trusa de prim-ajutor la el si, vazand eforturile disperate de a respira ale labradorului, a adaptat procedeul uman la realitate si i-a facut respiratie „gura la bot”.

Manevra a fost incununata de succes, cainele revenind la viata. Chiar si asa, el a fost transportat pentru acordarea de ingrijiri medicale avansate la Spitalul de Ingrijire a animalelor de companie si apoi la Centrul de Urgenta pentru Animale din Wisconsin.

      Articole recomandate