A încercat să îşi aprindă ţigara cu pistolul, dar şi-a împuşcat fiica

O mamă din Banning, California (SUA), a încercat să îşi aprindă ţigara cu un pistol de calibru mic, dar glonţul a ricoşat din pământ spre fiica sa.

Deşi pare extrasă dintr-un film cu mafioţi, aceasta întâmplare este reală şi reprezintă o dovadă a inconştienţei unor părinţi.

Din cauza calibrului mic al pistolului (.22), Rachel Avila, în vârstă de 30 de ani, a crezut că arma, pe care o găsise pe jos, este o brichetă tip replică.

Conform declaraţiilor date la poliţie, Avila şi fata ei în vârstă de 12 ani stăteau de vorbă cu câţiva prieteni în faţa rulotei lor, când aceasta a observat pe jos un revolver mic.

Crezând că e o brichetă, ea l-a ridicat şi a încercat să îşi aprindă o ţigară cu el, apăsând de două ori pe trăgaci. A doua oară pistolul a tras, iar glonţul a ricoşat din pământ şi a lovit-o pe fata ei în partea superioară a umărului drept.

Spre norocul lor, fetiţa a scăpat cu viaţă, iar poliţia face investigaţii pentru a identifica posesorul pistolului, clasând acest caz ca un accident nefericit.

      Articole recomandate