A fost lansată Casa Poeziei – locul unde poeziile tale pot prinde viaţă!

poezie

O cafenea din București a fost transformată vineri în „Casă a poeziei”. Cafeneaua a fost zugrăvită cu sute de versuri și poezii frumoase.

După ce a tapetat un metrou întreg cu versuri în speranţa de a transforma o zi ploioasă de toamnă într-una mai veselă – şi după ce a oferit poeziei putere de monedă, permiţând consumatorilor să cumpere cafea, nu cu bani, ci cu poezie – Julius Meinl lansează, pentru prima dată în România, o Casă dedicată în exclusivitate Poeziei!

Locația, situată în București, pe strada Nicolae Golescu nr. 5, a fost decorată chiar în timpul lansării sale, de un robot care a scris versurile generației noastre direct pe pereții cafenelei, pe parcursul unei zile, de la 10.00 dimineața până la 10.00 seara. Evenimentul face parte din campania Julius Meinl „Poezia poate face lumea mai bună”, prin care brandul urmăreşte readucerea poeziei în vizorul publicului larg.

Astfel, bucureștenii se pot bucura de un local unde poezia și arta domină asupra celorlalte griji cotidiene, iar inspirația vine de la sine. E un adevărat paradis!

julius-meinl-construieste-casa-poeziei-in-bucuresti-si-aduce-in-romania-primul-robot-care-scrie-singur (1)

julius-meinl-construieste-casa-poeziei-in-bucuresti-si-aduce-in-romania-primul-robot-care-scrie-singur_3

julius-meinl-construieste-casa-poeziei-in-bucuresti-si-aduce-in-romania-primul-robot-care-scrie-singur_4

Solomon Adrian

      Articole recomandate