A fost desemnat cel mai bun smartphone în Europa. Află cine a fost nominalizat

Samsung, HTC si Nokia au fost printre companiile premiate in acest an. EISA (European Imaging and Sound Association) a acordat premiile pentru cele mai bune gadgeturi pentru 2012-2013. Cel mai mai bun telefon la nivel european a fost ales Samsung Galaxy S III.

Galaxy S III, telefonul inspirat de natura si conceput pentru oameni, combina functiile software inteligente cu cel mai bun hardware din clasa sa. Producatorul coreean isi pastreaza titlul de cel mai bun telefon in Europa, dupa ce la editia anterioara Mobile Devices Awards, a castigat cu Galaxy S II.

Si taiwanezii de la HTC isi pastreaza titlul de cel mai bun telefon social media. Dupa ce la editia anterioara au castigat cu HTC ChaCha, anul acesta, asociatia a acordat titlul noului model HTC One S.

La categoria „European Mobile Photo Achievement„, EISA a premiat tehnologia Nokia PureView Pro Imaging, ce a fost implementata de finlandezi in telefonul cu camera cu cea mai mare rezolutie de 41 MP, obtinuta prin interpolare.

Lista completa a premiilor Mobile Devices Awards, editia 2012-1023:

European Mobile Phone: Samsung Galaxy S III
European Social Media Phone: HTC One S
European Mobile Photo Achievement: Nokia PureView Pro Imaging Technology
European Wireless Speakers: Philips Fidelio A9 (AW9000)
European Mobile Headphone: Focal Spirit One
European Smart Connectivity: JVC KW-NSX1

EISA este o asociatie care cuprinde 50 de reviste specializate din 19 tari europene. Asocitatia este recunoascuta la nivel international pentru premiile European EISA.

      Articole recomandate