A fost ales cel mai bun smartphone al anului 2013. Nu este nici Samsung, nici Apple (Foto)

htc one

Recent a avut loc desemnarea de către Asociația Europeană pentru Imagine și Sunet(EISA) a celor mai bune smartphoane din lume.

Astfel, HTC Corporation a anunțat că modelul HTC One a fost declarat cel mai bun spartphone al anului 2013. Deja al 2-lea an consecutiv HTC este cîștigătoare, în 2012 ocupînd același loc cu modelul HTC ChaCha.

Asociația Europeană pentru Imagine și Sunet este cea mai prestigioasă asociație de acest gen din lume, reunind 50 de publicații de profil din 19 țări. În fiecare an, aceasta decide care dintre modelele de telefonie mobilă și alte produse apărute în paginile publicațiilor merită să fie desemnate cîștigătoare.

Concursul a fost extrem de dur, luînd în considerație criteriile cu care au fost apreciate modelele: ușurința de conectare la rețelele sociale, calitatea imaginilor, claritatea sunetului, sau rapiditatea distribuirii.

htc

Acesta este deci smarphonul anului 2013, care excelează prin calitățile și utilitatea acestuia, întrecînd nume renumite precum Apple sau Samsung. 

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate