8 cărți pentru dezvoltare personală bune de citit vara aceasta

Indiferent dacă suntem cititori împătimiți sau citim ocazional orice carte citită ne va ajuta să ne îmbogățim într-o multitudine de sensuri. Îmbunătățirea începe cu un singur act simplu, determinant. Trebuie să luăm o carte, să o deschidem, și să începem a citi, pentru că viața noastră se va îmbogăți mai mult decât ne-am imaginat vreodată.

E absolut uluitor și dificil să-mi dau seama cum au reușit literele negre tipărite pe o foaie albă să-mi schimbe atît de multe lucruri în viață. Iar cel mai important lucru este faptul că o carte bună, citită la momentul potrivit poate schimba radical viața cuiva. Cu fiecare pagină citită mă simt mai puternic, prin simplu fapt că deja cunosc ceia ce mulți încă nu știu.

Cu timpul am înțeles și cât de plăcut este să găsești cartea care ți se potrivește pe moment, cartea care îți oferă exact ceia de ce ai nevoie pe moment, care te înțelege mai bine ca oricine, te susține și-ți dă cele mai inspirate sfaturi.

Recomandările de această dată sunt de la un student de la Universitatea Tehnică din Chișinău, Dan Șarbei. Dan este un tînăr extrem de motivat, lucru care îl promoveză și prin intermediul  bloggingului. Tînărul este administratorul paginei descopera-tee.blogspot.com, unde poți găsi o colecție de cărți motivaționale și chiar poți face rost de ele absolut gratuit.

„De multe ori, viitorul unui om a depins de lectura unei cărți.” – Ralph Waldo Emerson

Mai jos urmăriți o listă cu cărțile care te vor motiva vara aceasta:

1. De la lectură la bani de Burke Hedges – a fost cartea cu care mi-am descoperit pofta de a citi. Este motivația care te face să iubești cărțile.

2. Tată bogat, tată sarac de Robert T. Kiyosaki – o carte extraordinară prin care am reușit să văd lucrurile la scară mare și în ansamblu și cel mai important am înțeles odată și pentru totdeauna cine trebuie să tind ca să devin.

3. Secretele minții de milionar de T. Harv Eker – pur și simplu schimbă viziunea despre bani și oamenii bogați, despre cât de primitiv gândim.

4. Descătușează-ți întregul potențial de Sally Eichhorst, Warren Veenman – te ajută să descoperi comoară ascunsă din fiecare din noi. Îți dă poftă de viață, și te învață cum devii o persoană puternică.

5. Cele cinci elemente esențiale ale vieții de Jim Rohn – este un ghid al succesului, cu care vom descoperi un potential nemarginit, cum nu ati crezut vreodata ca poate exista.

6. Școlile și facultățile au murit de Pera Novacovici.

7. Limbajul trupului de Pease Allan

8. Atitudinea este totul de Jeff Keller

9. Cine mi-a luat cașcavalul de Spencer Johnson (audio)

10. Cei 6 Stâlpi ai încrederii în sine de Nathaniel Brandon

148cc9a098a275df1383849a38ca8891

      Articole recomandate