7 istorii despre reîncarnarea sufletelor. Marilyn Monroe este consultant pe vînzări iar Iisus: sergent de poliție

 despre reincarnare

În diferite culturi există anumite legende, sau chiar mărturisiri despre reîncarnarea, sau trecerea sufletului într-un alt trup. Dovezi despre acest fenomen nu există, cu toate acestea în jurul unor povestiri s-au creat adevărate istorii.

Trupul este doar materia prin care trece sufletul înainte să ajungă în alt trup, spun cei care cred în reîncarnare. Cert este că cu timpul s-au adunat cîteva istorii fabuloase despre cum sufletul unor celebrități a ajuns în alte trupuri. Credeai că este imposibil. Vezi mai jos însă istorioarele:

1. Iisus Hristos și Maria Magdalena din Australia. ‘’Mă numesc Iisus, și nu glumesc. Am venit a 2-a oară pe pămînt’’. Este declarația lui Alan John Miller, fost specialist IT din Australia. Ba mai mult, prietena acestuia se crede Maria Magdalena. Allan s-a despărțit de prima soție, care a plecat atunci cînd el a început să își amintească momente din viața trecută. Pentru a povesti și altora, s-a creat o organizație religioasă. Întîlnirile cu Iisus din Australia strîng în jur de 150.000 oameni.

2. Copilul, fost pilot pe timpul celui de-al II-lea Război Mondal. Pilotul de 21 de ani a fost doborît de japonezi în Oceanul Pacific peste 60 de ani în urmă. Istoria acestuia nu este atît de memorabilă, însă a devenit datorită lui James Leininger, un copil din SUA. La vîrsta cînd era foarte mic, acesta striga: ‘’Avion în flăcări’’Părinții și-au dat seama apoi, cînd copilul a început să spună momente din viața pilotului, inclusiv și numele prietenului acestuia, nava pe care a fost și alte detalii.

3. Copila evreu în corpul unei poetese din Elveția. Barbara Karlen, poetesă din Elveția, de mic copil avea multe coșmaruri, legate de timpul Holocaustului. Trecînd ceva timp, Barbara a ajuns la concluzia că ea este reîncarnarea Annei Frank, un copil evreu, autorul binecunoscutului ‘’Jurnal’’ scris pe timpul Holocaustului de copil și devenit celebru. Barbara spune că știe toate detaliile prin care a trecut copilul.

4. Consultant pe vînzări se crede Marilyn Monroe. Consultantul pe vînzări Cris Vincent, în vîrstă de 26 de ani, crede că în viața anterioară a fost nimeni altcineva decît Marilyn Monroe. Această deducție Cris a făcut-o după ce a trecut mai multe ședințe de hipnoză. La început singur nu credea. Acu însă s-a resemnat cu faptul că în o altă viață a fost cea mai populară blondă din lume.

5. Iisus reîncarnat în sergent de poliție. În Rusia, un simplu sergent de poliție, Serghei Anatolievici Torop, se crede Iisus. Serghei a avut mai multe profesii, printre care și lăcătuș, electric, pictor și chiar a lucrat în poliție. Torop nu se folosește de bani. Succesul său a fost atunci cînd a adunat 5000 de oameni să îi asculte spusele.

6. Phil Collins se crede reîncarnarea unui supraviețuitor al bătăliei de la Alamo. Renumita bătălie a avut loc pe timpul revoluției din Texas în 1836. Și dacă e să ne uităm după nr morților, atunci a fost un masacru. În timpul călătorie în Texas, Phil s-a întîlnit cu o clarvăzătoare care l-a convins că este un supraviețuitor ala renumitei bătălii. Mai curînd, o reîncarnare a acestuia. Peste ceva timp, toată casa acestuia era plină cu obiecte ce aminteau de bătălie.

7. Salvador Dali, reîncarnarea fratelui mort. Fratele cem mare ak pictorului a murit 9 luni înaintea nașterii lui Salvador. De altfel, acesta tot se numea Salvador. Salvador semăna cu fratele decedat ca 2 picăturide apă, de aceea părinții s-a gîndit că este însuși fratele.

Iată 7 istorii care cu siguranță nu te vor lăsa indiferent. Poți să nu accepți ideea, poți să o accepți, cert este că reîncarnarea a devenit o temă de discuție controversată, dar extrem de utilizată în ultimul timp.

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate