7 femei de succes pentru Dorin Chirtoacă. De ziua domnului primar!

1078149_374846402642004_1215705756_n

Foto de revistadescandal.wordpress.com

Astăzi Dorin Chirtoacă, primarul orașului Chișinău, împlinește frumoasa vîrstă de 35 de ani. Cu această ocazie, am decis să îl felicitam într-un mod deosebit.

Chiar dacă este burlac, primarul capitalei a avut și are conexiune cu multe femei de succes, din diferite domenii ale vieții sociale. Special pentru dumnealui, o recapitulare.

1.     Maia Laguta (probleme sociale). Se pare că numai probleme și i-a creat primarului doamna Laguta. Cert e că tot ea probabil este femeia cu care primarul a avut cele mai multe întîlniri sociale. De la probleme legate de ajutorarea bătrînilor la cele de natură personală, toate sunt legate cu numele primarului. Mai știi, poate este un pretext al doamnei.

IMG_1945

2.     Lorena Bogza (presă). A fost suficient o ședință foto împreună pentru revista VIP Magazin, ca lumea să înceapă să bîrfească. Ghicitoarele deja stabiliseră și data nunții. Doar că dom’ Primar nu se grăbește nicăieri!

18022_10200421001800828_1305863628_n

3.     Andreea Marin (ambasador). Ambasador UNICEF al Bunăvoinței. Bună era și cu Dorin Chirtoacă pe vremea cînd aceștia prezentau împreună la ‘’Surprize Surprize’’. Și ori de cîte ori se văd pe la diferite ceremonii, se salută prietenește.

stela-popa-dorin-chirtoaca-si-andreea-marin

4.     Valeria Țurcan (divertisment). Miss Moldova 2013 are ce are cu Dorin Chirtoacă. Poate din simplul motiv că ambii sunt cetățeni ai aceleiași țări. Sau poate că domnul Chirtoacă a afirmat în repetate rînduri că îi plac trăsăturile fine ale sexului frumos.

valeria-turcan

5.     Elena Băsescu(politică). Trebuie să ai și un fan de gen feminin în politică. Domnul Primar îl are și el. Acesta, este Elena Băsescu, fiica Președintelui României Traian Băsescu. Poate că primarul a fost invitat de onoare la nunta Elenei. Ba și mai mult, a și cîntat cu patimă acolo.

filat-si-chirtoaca-au-fost-aseara-la-nunta-elenei-basescu-1346586872

6.     Maia Sandu(educație). Dorin Chirtoacă a avut cîteva discuții aprinse la distanță cu Maia Sandu. Referitoare la BAC și sistemul educațional din Moldova. Cum nu ai da, orice discuție unește.

ramin-mazur-3848

 

7.     Primăria(din viața de zi cu zi). Nu putem uita vorbele primarului, atunci cînd a declarat că jumătatea lui este Primăria. Și pe bună dreptate, așa și este. Poate cea mai de succes ‘’femeie’’.

20100427-002

Ele sunt cele 7 femei de succes, care astăzi poate mai mult ca niciodată au să îi spună cîteva cuvinte primarului. La mulți ani, domnule primar. La mai mult și la mai mare!

Un articol de Vitali Cipileaga

      Articole recomandate