5 sfaturi ca să-ţi gaseşti partenerul online

Tot mai multe persoane folosesc portalurile de Internet destinate cautarii prieteniei, dragostei, cat si pentru a-ti face contacte personale. Daca vrei si tu sa incerci, daca esti unul dintre utilizatorii acestor site-uri, caruia norocul nu i-a zambit inca, continua sa citesti si sa pui in aplicare sfaturile urmatoare.

 

 

1.Pastreaza mai multe lemne pe foc

Nu te concentra pe un numar prea limitat de candidati. Odata ce le-ai eliminat din optiunile tale pe acele persoane care sunt in mod evident o alegere proasta pentru tine din cauza caracterului lor sau aspectului fizic, incearca sa stabilesti contacte cu cat mai multi parteneri potentiali posibil. Acest lucru iti va permite sa faci mai usor comparatii si sa alegi candidatul potrivit. Tine minte ca prima impresie poate fi inselatoare.

2. Incearca sa faci rost de numarul de telefon cat mai repede

Membrii de pe portalurile de intalniri adesea isi sterg sau modifica profilurile sau nu intra in sistem pentru o perioada lunga de timp. De aceea, este important pentru tine sa faci rost de un numar de telefon a persoanei pe care o consideri deosebit de interesanta – un numar se pastreaza de obicei mai mult decat un astfel de profil. E chiar mai bine daca reusesti sa obtii mai multe informatii de contact pentru alte instrumente de comunicare pe Internet, ce asigura o transmisie rapida si usoara a mesajelor.


3. Nu te indragosti de un profil

Informatiile furnizate in profilul unei persoane online nu reprezinta imaginea de ansamblu si povestea vietii sale, asa ca nu conta prea mult pe acestea pentru validarea persoanei respective. Asigura-te ca nu te indragostesti de un profil, ci de persoana reala din spatele acestuia. Ca sa se intample acest lucru, trebuie sa pui multe intrebari persoanei respective pe baza carora poti sa-i examinezi personalitatea. Fii atent/a sa nu fii prea deranjant/t sau agresiv/a. Asteapta pana cand relatia se mai dezvolta.

Informatiile furnizate in profilul unei persoane online nu reprezinta imaginea de ansamblu si povestea vietii sale

In cazul in care persoana din partea cealalta a monitorului este cu adevarat interesata de tine, ea nu va fi reticenta in a impartasi cu tine unele din cele mai intime detalii din viata sa si sa-si arate culorile reale.

4. Cum ajungi sa-l/o cunosti in realitate?

Daca ai gasit pe cineva care ar putea fi sufletul tau pereche, este timpul sa faci urmatorul pas – un pas dincolo de realitatea virtuala! Inainte sa ii sugerezi o intalnire, poti sa-i testezi disponibilitatea pentru acest pas solicitandu-i informatii mai personale, cum ar fi numarul de telefon sau adresa la care sta. Unele persoane pe care le gasesti in retelele sociale sunt acolo doar pentru a-si omori timpul, ceea ce inseamna ca poate nu sunt pregatite sa te intalneasca in persoana. Cu putina practica si intuitie, vei putea sa iti dai seama de intentiile celorlalti destul de repede.

5. Este bine sa fii precaut/a

Doar o mica „parte” dintre interlocutorii din online sunt impostori, dar exista oameni care pot fi periculosi. Asadar, nu trebuie sa oferi informatii personale decat daca esti sigur/a ca poti sa ai incredere in persoana respectiva. Acorda atentie oricarei contradictii si inconsecvente din profilul acestora sau la orice mister legat de mesajele lor private.

O persoana care iti va ascunde informatiile personale o perioada lunga de timp probabil ca nu are intentii sincere cu tine. Ar trebuie sa eviti, de asemenea, persoanele care insista foarte mult dupa primul contact sa va intalniti si in realitate.

      Articole recomandate