5 lucruri pe care bărbații le fac doar pentru femeia pe care o iubesc

a820

La două săptămâni după nunta noastră am aflat o veste teribilă.

Nici nu am reușit să uit petrecerea, emoțiile de fericire și promisiunile de iubire eternă că, părinții mei, după 27 de ani de căsătorie, au anunțat că divorțează.

Faptul că eram distrusă – nu putea schimba nimic. Au fost câteva nopți în care am plâns, neavând nici o dorință să văd pe cineva sau să fac ceva. Dar, soțul mi-a fost aproape în tot acest timp.

Mă lua în brațe. Îmi oferea spațiul meu propriu. Îmi gătea ce iubeam cel mai mult. Rămânea cu mine atunci când nu vroiam să fiu singură. Amintindu-mi de această perioadă, mi-am dat seama că mă iubește.

Și chiar dacă este o experiență tristă, în viață există anumite modalități de a afla dacă un bărbat te iubește cu adevărat. Acest lucru se observă din acțiunile lui, pe care nu le face pentru oricine. Există o mulțime, dar iată 5 din ele pe care un bărbat le va face doar pentru femeia pe care o iubește:

Te ascultă cu adevărat. Când îți pasă de un om, pentru tine este important fiecare cuvânt pe care îl spune. Iei în considerare și încerci să-i afli părerile și sfaturile. Și acest lucru este valabil, mai ales, pentru bărbați. Vei înțelege că te iubește, pentru că are suficientă încredere în tine pentru a-ți cere ajutorul sau sfatul.

Va discuta și se va certa cu tine. Dacă pentru tine nu este important rezultatul, nici nu discuți despre el, nu-i așa? Din acest motiv, dacă pentru un bărbat este important să discute și să decidă o întrebare, va insista până nu va găsi o soluție.

Va fi gata să-și schimbe părerea. Chiar și omul cel mai încăpățânat va fi gata să-și schimbe părerea de dragul femeii pe care o iubește. Se va întâmpla, pentru că îi respectă opinia și este importantă pentru el. Va fi gata să ajungă la compromis și va face acest lucru cu plăcere.

Va lupta mereu pentru tine. Și nu doar pentru a-și satisface ego-ul masculin, ci pentru că este conștient că o altă femeie ca tine nu există. Din acest motiv, nu vrea să te piardă și va duce o luptă continuă.

Va face orice pentru femeia iubită. O va susține, ajuta, se va distra cu ea și îi va împărtăși visele. Va dori să-și petreacă viața cu ea și să depășească împreună toate problemele care vor apărea în cale.

Sursa:Devorbacutine.eu

      Articole recomandate